HAKKARİ / ŞEMDİNLİ - Altınsu Köyü Atatürk Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Çanakkale Savaşlarının 109. Yıl Dönümü Anma Törenleri Kapsamında Ortaokullar Arasında Düzenlenen Kompozisyon Yarışmasında Türkiye 1.’si olan öğrencimiz Havin Erbaş Çanakkale’de ödülünü aldı .Çanakkale’yi ve Müzeleri de gezen öğrencimizin gezi ve ödül töreninden kareler.Kendisine okulumuzu ve ilçemizi gururlandırdığı için teşekkür ederiz

Nis

Geleneksel 23 Nisan Öğretmen Fotoğrafımız ve tören sonrasında Alabalık Çiftliğinde etkinliğimizden kareler.

Mrt

Çanakkale Savaşlarının 109. Yıl Dönümü Anma Törenleri Kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne Bağlı Ortaokullar Arasında Düzenlenen Kompozisyon Yarışmasında Öğrencimiz Havin ERBAŞ Türkiye 1.’si olmuştur,kendisini tebrik ederiz.Öğrencimizin Kompozisyon yarışmasına hazırlanmasında emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Songül YAMANOĞLU’na da ayrıca teşekkür ederiz.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 8. Sınıflara yönelik LGS’ye hazırlık denemesi yapıldı.8. Sınıflarımızın İl Geneli deneme sınavından kareler.

Mrt

Okulumuz Ortaokul Futsal Kız Takımı 2023-2024 YILI HAKKARİ İLİ FUTBOL FUTSAL (SALON FUTBOLU) YILDIZLAR KIZ MAHALLI MÜSABAKALARI ilçe 1.’si oldu. Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik eder , okulumuzu da başarıyla temsil ettikleri için teşekkür ederiz.Emeği geçen Beden eğitimi öğretmenimiz Işıl Semra MEŞE’ye de ayrıca teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma gününde okulumuz programından kareler.

Mrt

Okulumuzda Ortaokul öğrencilerimiz için Veli Toplantısı düzenlendi.Velilerimiz konferans salonumuzda Okul Müdürümüz ve Rehber Öğretmenimiz tarafından yapılan genel bilgilendirmenin ardından sınıflara geçerek öğrencilerinin durumu hakkında öğretmenlerimizden geniş bilgi aldı. Yüksek oranda katılımlarından dolayı tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz DİKAB öğretmenleri Ramazan Ayı hazırlıkları kapsamında okulumuzu süslediler. Başta DİKAB öğretmenlerimiz olmak üzere emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Sayın Kaymakamımız Ali Ekber ATEŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Cihat İNAN , 1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize Çeşitli Bağımlılık türleriyle Mücadele konusunda farkındalığı artırmanın önemini anlattılar.İlçe Kaymakamımıza ziyaretlerinden ve Yeşilay Haftası etkinliklerimize katılımından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Hakkari’de yapılan İl geneli Mahalli Okul Sporları halk oyunları Yıldızlar kategorisinde okulumuz il 2.si olmuştur. Öğrencilerimize , öğretmenimize ve Halk oyunları Usta Öğreticilerine okulumuzu gurulandırdıkları için çok teşekkür ederiz

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında ; Ortaokul ,İmam Hatip Ortaokul ve Özel Eğitim sınıflarımızla “Deprem Tahliye Tatbikatı” yapıldı.

Mrt

Hakkari’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Satranç müsabakalarından öğrencilerimiz takım olarak dereceye girdi, öğrencilerimize okulumuzu gururlandırdıkları için teşekkür ederiz. Beden eğitimi öğretmenimiz Işıl Semra Meşe’ye emeklerinden ,Şemdinli Gençlik Merkezi’nden Ferhat Baltuk ve Şemdinli Gençlik Merkezine öğrencilerimize vermiş oldukları imkanlardan dolayı ayrıca teşekkür ederiz.

2023-2024 YILI HAKKARİ İLİ SATRANÇ YILDIZLAR KIZ MAHALLI MÜSABAKALARI

Kızlar takımımız İl 2.’si

2023-2024 YILI HAKKARİ İLİ SATRANÇ YILDIZLAR ERKEK MAHALLI MÜSABAKALARI

Erkek Takımımız İl 6.’sı

Şbt

Hakkari’de düzenlenen Bilek yarışı müsabakalarından Ortaokul öğrencilerimiz ödüllerle geri döndü.Öğrencilerimizi tebrik eder ,yaşamları boyunca başarı kazanmalarını temenni ederiz.Okulumuz Beden ve Spor Eğitimi Öğretmeni Işıl Semra Meşe’ye de emeklerinden dolayı okulumuz adına teşekkür ederiz.

2023-2024 YILI HAKKARİ İLİ BİLEK GÜREŞİ YILDIZLAR ERKEK MAHALLI MÜSABAKALARI

Erkekler
55 kiloda 2. olan Hüseyin Atabak(sağ kol)
60 kiloda 1. olan Cihat Yalçın (sağ kol)