HAKKARİ / ŞEMDİNLİ - Altınsu Köyü Atatürk Ortaokulu

Ock

Okulumuzda İl Milli Eğitim Müdürlüüğünün düzenlemiş olduğu İl Geneli 8. Sınıflar Deneme sınavı yapıldı.

Ock

Okulumuzda 6.sınıflar arası düzenlenen Bilgi Yarışmasında sınıflarımız kıyasıya yarışarak hem eğlendi hem öğrendiler.  Yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuzda 5.sınıflar arası düzenlenen Bilgi Yarışmasında sınıflarımız kıyasıya yarışarak hem eğlendi hem öğrendiler.  Yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Ortaokul Öğrencilerimizden Aralık Ayı ''Ayın Öğrencisi '' seçilen öğrencilerimize belgeleri, velilerimizin de katılımıyla teslim edildi. Öğrencilerimize başarılar dileriz.